Corona

Update

Corona – update

Kære venner af Brøndby Dyreklinik

I takt med at Sundhedsstyrelsen udsender nye retningslinjer, har vi valgt at åbne lidt mere op på klinikken. 

Konsultationer

Det er nu muligt at komme 2 personer med ind i konsultationsrummet, såfremt man kan fremvise et gyldigt coronapas eller et negativt svar, der er max 72 timer gammelt. 

Har du ikke et gyldigt coronapas eller negativt svar indenfor 72 timer, er det dog stadig muligt at komme ind 1 person i konsultationsrummet, men vi opfordrer til, at man aflyser sin tid, hvis man er syg eller er nærkontakt til en smittet. 

Venteværelset

Vi har et max, på 3 personer i venteværelset ad gangen. Hvis venteværelset er tomt, er man velkommen til at komme ind og vente, så længe der holdes afstand og tages hensyn. 

Værnemidler

Der skal stadig bæres mundbind eller hel visir - hagevisir er ikke tilladt i konsultationsrummet. Hænder sprittes af inden man kommer ind i konsultationsrummet og der skal så vidt mulig holdes afstand.

Man er velkommen til at tage sine egne godkendte værnemidler med og ellers er det også muligt at få værnemidler her hos os, så længe lager haves.

Personalet på klinikken bliver også regelmæssig testet, så vi fortsat kan arbejde og holde klinikken kørende.

Vi håber på jeres forståelse og siger igen tusind tak for indsatsen i denne tid

For mere information gå ind på www.sst.dk

Netdyredoktors nyhedsbrev Vi er en del af VetFamily, som står bag Netdyredoktor. Få nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling.

Du modtager faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.